Glaswerk laten bedrukken 0

Bedrukt Bierglas

Wil jij als horecaondernemer zijnde dranken in unieke glazen serveren? Of wil je op jouw kantoor als ondernemer de waterglazen voor werknemers en zakenrelaties bijzonder maken? Dan is het voor jou een uitkomst dat je glaswerk kunt laten bedrukken. Je kunt de bedrukkingen op tal van verschillende soorten glazen laten plaatsen. Het is hierdoor mogelijk om een glas dusdanig vorm te geven dat het bij jouw onderneming past. Hoe komen jouw glazen eruit te zien?

Bedrukte glazen voor een professionele uitstraling

Als ondernemer zijnde wil je de concurrentie de baas blijven. Heb je een horecazaak? Dan wil je dat men bij jou een drankje komt drinken en niet bij de buurman. Maar om de concurrentie de baas te kunnen blijven, moet jij je onderscheiden. Het is daarom van belang dat de drankjes die jij schenkt lekker zijn. Maar ook de gehele entourage moet uitnodigend zijn. En er zijn verschillende aspecten waarmee je deze entourage aantrekkelijk kunt maken. Glazen bedrukken is er hier een van. Is het glas waaruit je een drankje drinkt mooi en stijlvol? Dan zal het drankje automatisch lekkerder smaken dan wanneer het in een lelijk glas zit. Het glas waarin de vloeistof zit, bepaalt mede de smaakbeleving die men ervaart. 

Keuze uit verschillende soorten bierglazen

Het laten bedrukken van glazen is als horecaondernemer slim. Maar welke glazen ga je laten bedrukken? Kies je voor bierglazen bedrukken of wil je champagneglazen laten bedrukken? Het kan allemaal. En als je bierglazen wilt bedrukken, voor welke specifieke bierglazen kies je dan? Je hebt namelijk de keuze uit allerlei verschillende soorten. Van glazen met een klassieke vormgeving tot moderne glazen. Je kunt het allemaal online verkrijgen. Het is hierdoor mogelijk om een glas te ontwerpen dat echt volledig bij jouw onderneming past. Van vormgeving tot bedrukking. Jij kunt de glazen helemaal naar wens personaliseren.

Ook bedrukking van servies mogelijk

Heb jij geen eigen horecazaak? Maar wil je de koffiekopjes op kantoor personaliseren? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ook voor het servies geldt, dat je het in allerlei uitvoeringen kunt verkrijgen. Je kunt zo een koffiekopje uitzoeken dat qua vormgeving echt bij jouw bedrijf past. Je kunt vervolgens het logo van jouw bedrijf erop laten bedrukken. Maar het is ook mogelijk om een pakkende slogan of een andere tekst erop te laten zetten. Zo wordt het koffiemomentje tijdens de koffiepauze voor jouw werknemers nog leuker. En jouw zakenrelaties zullen een lach op hun gezicht krijgen als ze het professionele servies zien. Redenen te over dus om te kiezen voor de bedrukking van servies en/of glaswerk!

Previous ArticleNext Article
Ondernemerschap, Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *