Snelheid en efficiency voor jouw webshop met de juiste inpaktafel 0

Inpaktafel

Iedereen met een webshop weet dat het verzendklaar maken van pakketten een tijdrovende klus is. Consumenten plaatsen steeds meer online bestellingen. Snelheid en efficiëntie zijn daarom belangrijk. Met een goede inpaktafel kun je het inpakproces een stuk makkelijker maken. Het werkt snel, efficiënt en praktisch. Ook is het risico op lichamelijke klachten kleiner doordat je de juiste werkhouding aanneemt. Bovendien heb je alle benodigde materialen binnen handbereik. Eigenlijk is een goede inpaktafel onmisbaar voor een webshop. 

Inpaktafel webshop: snel en efficiënt

Een professionele inpaktafel levert een webshop veel tijdwinst op. Je werkt sneller en je kunt de orders op de juiste manier verzenden. Je kunt meer orders verwerken en inpakken wat weer veel extra tijd oplevert. Een paktafel zorgt ook voor minder pickfouten. Dit komt doordat de orders aan de tafel nog een laatste keer worden gecontroleerd.  

Ergonomische inpaktafel

Een ergonomische paktafel zorgt voor meer werkplezier én voor een grotere inpaksnelheid. Veel paktafels zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor voorkom je een verkeerde werkhouding en je krijgt geen last van nek- of rugklachten. Wanneer werknemers ergonomisch kunnen werken, zullen ze minder vaak ziek zijn. Tevreden werknemers zijn bovendien meer betrokken en gemotiveerder.

Inpaktafel webshop: indeling en samenstelling

Wil je een inpaktafel aanschaffen voor jouw webwinkel? Maar weet je nog niet goed hoeveel bestellingen je kunt verwachten? Dan is een modulaire tafel de perfecte oplossing. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen en uitbreiden. 

Wanneer je gaat nadenken over de indeling en samenstelling van jouw inpaktafel, kun je jezelf de volgende vragen stellen. 

  • Hoeveel ruimte heb je nodig?
  • Heb je een opbouw nodig?
  • Wil je een verstelbare inpaktafel?
  • Moet de paktafel mobiel zijn?
  • Wil je handmatige of elektrische bediening?

Accessoires voor jouw inpaktafel

Door middel van extra accessoires kun je de efficiëntie aan de inpaktafel verhogen. Denk bijvoorbeeld aan houders voor etiketten, werkinstructies en barcodescanners, een monitorarm, legbord of afsnij-unit. Met de juiste accessoires kun je jouw tafel exact afstemmen op de werkzaamheden. Komen er werkzaamheden bij? Dan kun je de tafel en de accessoires eenvoudig weer aanpassen. 

Afrollers en snijstandaarden

Ook is een snijstandaard of afroller erg praktisch. Het inpakken van je bestellingen gaat hiermee veel sneller. Bovendien verspil je geen verpakkingsmateriaal meer. Dankzij een snijstandaard gebruik je precies die hoeveelheid die je nodig hebt. 

Inpaktafel webshop kopen? 

Ben je op zoek naar een inpaktafel webshop? Heb je vragen over de indeling en samenstelling? Of wil je meer weten over mogelijke accessoires? Een adviseur kijkt altijd graag even met je mee.

Previous ArticleNext Article
Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *