Clax trolley: wat kan je er allemaal mee? 0

Magazijn Stellingen

De clax trolley is zeer multifunctioneel en zowel geschikt voor particulieren als voor zakelijk gebruik. Het opvouwbare wagentje is onder meer een handige draaghulp voor bijvoorbeeld karweitjes in en rond je huis, voor op de camping, de supermarkt en meer. Zakelijk kom je clax trolleys veel tegen in magazijnen, instellingen en bij sportorganisaties. Lees snel verder om er achter te komen wat je hier allemaal mee kunt doen. 

Multifunctionele claxwagens

Claxwagens hebben zo veel toepassingen omdat deze gebruiksvriendelijke wagentjes tot 10 keer hun eigen gewicht kunnen dragen. Daarbij is het bovenste blad opklapbaar, zodat je het wagentje gemakkelijk kunt transformeren tot duwkar. Ondernemers en zzp’ers zoals fysiotherapeuten, klusbedrijven en managers die een training of presentatie geven gebruiken het karretje om benodigde materialen mee te nemen, thuis neem je jouw schoonmaakspullen of klusspullen gemakkelijk mee op de kar en instellingen gebruiken het wagentje voor de schoonmaak, facilitair gebruik bij commerciële instellingen, bibliotheken, scholen en ga zo maar door.  

Er is ruimte voor twee kratten, waarin je jouw gewenste items mee kunt nemen. Doordat het wagentje opklapbaar is neem je deze ook gemakkelijk mee. Heb je bijvoorbeeld een presentatie of sta je binnenkort op een beurs? Je gooit de claxwagen zo achterin de auto en vult de kratten ter plekke met flyers of andere benodigdheden. 

Makkelijk in gebruik

Je opent de clax trolleys met een druk op de knop in één beweging. Het wagentje is zo ook in een handomdraai dicht te vouwen en de zwenkwieltjes maken het karretje goed bestuurbaar. Klap het bovenste blad op om de wagen te transformeren tot duwkar zodat je ook de grotere objecten goed kunt vervoeren.

Door bijpassende accessoires aan te schaffen kan je de claxwagen afstemmen op je eigen behoeftes. Een klapkrat is bijvoorbeeld ideaal voor het vervoeren van goederen en eenvoudig op te vouwen. Als je veel buiten gebruik maakt van het karretje is het praktisch om hier ook een waterdichte krathoes bij te bestellen. 

Meer voor interne logistiek

De clax trolley is zeer handig maar kan niet meer dragen dan 60 kilogram. Ben jij op zoek naar grover geschut, bijvoorbeeld voor de inrichting en logistiek in een magazijn? Dan zijn verrijdbare heftafels of vorkheftrucks wellicht geschikt. Niet altijd is het nodig om dergelijke apparaten aan te schaffen, het kan ook een goede optie zijn om deze te huren. Bij een kleiner budget kan je ook overwegen om te kijken voor een tweedehands stapelaar of heftruck.

Previous ArticleNext Article
Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *