Dit is hoe je de band binnen je team kan versterken 0

Teambuilding

Wil je de spirit in je team een boost geven en de onderlinge band verstevigen? Er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken, maar een bedrijfsuitje naar Terschelling is een ideale oplossing. Alleen al het feit dat Terschelling een eiland is, geeft al een bepaalde sfeer: je komt helemaal los van je normale werkwereld. Door dat te combineren met een speciaal programma van één of meer dagen kun je heel gericht op een prachtige plek de samenwerking en verstandhouding binnen je team versterken. 

Terschelling

Terschelling is één van de grootste Waddeneilanden. Wanneer je op de boot in Harlingen stapt begint het eilandgevoel al. Je laat het vaste land achter je en komt in een heel eigen wereld terecht. Je vaart over het wad met de vele vogels. Als je geluk hebt zie je al vanaf de veerboot de eerste zeehonden. Het eiland zelf heeft prachtige stranden en verschillende soorten natuur, maar ook leuke winkeltjes, restaurants en cafés.

Omdat het eiland vrij groot is en meerdere dorpen kent, ben je er niet snel uitgekeken. Je kunt er rustig een aantal dagen doorbrengen. Alle toeristische voorzieningen zijn op Terschelling voorhanden: diverse overnachtingsmogelijkheden, fietsverhuur, wellnessbedrijven, boottochtjes en ga zo maar door.

Teambuilding Terschelling

Teambuilding Terschelling is een unieke mogelijkheid om collega’s te leren samenwerken of om elkaar beter te leren kennen. Dat kan door gezamenlijk één of twee dagen een leuke tijd op Terschelling door te brengen en te genieten van de natuur en het strand. Maar het kan ook wat intensiever door een programma samen te stellen dat speciaal gericht is op teambuilding. 

Op Terschelling zelf zijn een aantal bedrijven gevestigd die je daarbij kunnen helpen. Ze bieden standaardprogramma’s aan, maar er kan ook, in samenspraak met jou, een maatwerkprogramma worden gemaakt. Zo kun je een spreker of trainer inhuren die een speciaal onderwerp met je team behandelt. Je kunt speciale oefeningen doen die het team beter leert samenwerken. Het eiland leent zich dus prima voor een bedrijfsuitje naar Terschelling.

Een heel andere manier van leren samenwerken is een dagje samen zeilen. Ook dan leer je elkaars kwaliteiten beter kennen en een zeiltocht over het wad is een ervaring om nooit te vergeten. Overnachten kan in een luxe hotel, maar in het kader van teambuilding kan ook het overwegen waard zijn een kampeerboerderij te boeken. Het klinkt wat spartaans, maar de kampeerboerderijen zijn meegegaan met de tijd. Het kan net de manier van overnachten zijn die wat extra meerwaarde biedt. En wanneer je team dan ’s avonds na een uitgebreide barbecue aan een drankje zit, dan weet je zeker dat dit een bedrijfsuitje was waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Previous ArticleNext Article
Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *