Wat kun je doen met een bedrijfsuitje? 0

Bedrijfsuitje

Een bedrijf of organisatie zal altijd wel wat leuks organiseren om samen iets te doen tijdens een bedrijfsuitje. Je kunt veel verschillende dingen doen, daar lees je hier meer over. Naast een excursie of feest, kan het ook zo zijn dat je een cursus of leerzame dag wilt organiseren. Wil je zelf een presentatie geven of wil je er speciaal iemand voor inhuren? Het kan allemaal, maar waar ga je dit dan doen? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een zaal voor een bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld een auditorium of congreszaal. 

Wat is een auditorium?

Een auditorium is een grote zaal waar meestal ongeveer 500 mensen in kunnen. Dit hangt af van de grootte van de zaal. Het auditorium heeft zitplaatsen voor de gasten en een podium om een presentatie te geven, voorstelling of film te laten zien. In het auditorium is speciale apparatuur aanwezig om de presentatie te ondersteunen. Apparatuur om bijvoorbeeld een live video te maken of het licht en geluid te regelen bij een presentatie. 

Veel congreszalen hebben ook de mogelijkheid om voor, na of tijdens de bijeenkomst nog een hapje en drankje te consumeren. Zo kun je je werknemers voorzien gevulde maag en zullen ze energie hebben voor de bijeenkomst. Doe je dit erna? Dan kun je nog gezellig even na kletsen met elkaar.

Bedrijfsuitje in een dierenpark

Vind je het leuk om samen met je team of bedrijf langs een dierenpark te gaan? Een van de leukste opties voor een bedrijfsuitje is een rondleiding met gids door een dierenpark. Je kunt bij Burgers’ Zoo een rondleiding met gids krijgen en je kan zelf kiezen in welk deel van het park je een rondleiding wilt. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Mangrove: Hier zul je alles te weten en te zien komen over de mangrovebomen, mangrovekwallen, vissen, zeekoeien, vlinder, nectarplanten, vogels en reptielen.
  • Highlights: Je kunt kiezen uit een algemene rondleiding, hierbij zal de gids een meest logische tour bedenken. 
  • Bush: Een rondleiding door een tropisch regenwoud in drie verschillende werelddelen. Je zult er verschillende planten tegenkomen.
  • Ocean: hier zul je alles over het onderwaterleven te zien krijgen.
  • Themarondleiding bio-inspiratie: Je zult hier meer te weten komen over de sociobiologische van imitatie van de natuur door de mensen.
  • Themarondleiding “Niets menselijk is dieren vreemd!”: In deze rondleiding word je meegenomen naar alle dieren in het park die parallellen met de mensenwereld tonen.

Een rondleiding in een van deze delen van het park duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur. Er kunnen maximaal 16 gasten per gids mee. Je kunt meerdere delen kiezen voor een rondleiding. Een geweldig bedrijfsuitje maak je compleet om de combinatie met deze twee voorbeelden maken.

Previous ArticleNext Article
Ondernemerschap ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *