Voordeel van inhuren designbureau 0

Shopify Webshop

Shopify biedt tal van kant-en-klare en betaalbare sjablonen, maar betekent dit dat ze jouw winkel de beste kans van slagen geven? Of kun je beter een eCommerce webdesignbureau inhuren?

Omdat Shopify zo populair is, is het niet ideaal om hetzelfde sjabloonontwerp te gebruiken dat tientallen of honderden andere winkels gebruiken als je wil dat jouw winkel zich onderscheidt van je concurrenten.

Voor degenen die hun tenen in de Shopify-wateren willen onderdompelen, is het de moeite waard om Shopify’s selectie van beschikbare vooraf gemaakte sjablonen te bekijken, al is het maar voor inspiratie. Voor gevestigde Shopify-winkels die op zoek zijn naar een nieuw ontwerp om de prestaties te verbeteren en meer “on brand” te zijn, is een aangepast Shopify-websiteontwerp vereist.

Ontwerpt Shopify jouw website?

Shopify biedt geen op maat gemaakte website-ontwerpservices. Je moet ofwel kiezen uit de sjablonen in hun winkel, een Shopify-sjabloon van een derde partij kopen of een shopify webshop laten maken door een professioneel webdesignbureau inhuren om een ​​aangepast thema voor jouw Shopify-winkel te ontwerpen.

Hoewel er enkele degelijke vooraf gemaakte themasjablonen beschikbaar zijn in de Shopify-winkel, vertrouwen de meeste gevestigde Shopify-winkels op een op maat ontworpen thema, gebouwd met hun merkesthetiek en online doelen in gedachten. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van andere platforms, lees dan dit volledige artikel.

Shopify Website Design

Shopify-websiteontwerpen volgen inherent een verscheidenheid aan unieke paginasjablonen. Voor standaard Shopify eCommerce-winkels heb je afzonderlijke pagina’s nodig die zijn ontworpen voor productpagina’s, categoriepagina’s, blogpagina’s, enz. Sommige Shopify-winkeleigenaren kunnen één productpagina ontwikkelen die voor alle producten kan worden gebruikt of willen op maat gemaakte productpagina’s voor hun belangrijkere pagina’s. 

Over het algemeen dragen het aantal unieke pagina-ontwerpen en de mate van aangepaste functionaliteit die nodig is naast de ingebouwde functies van Shopify (integraties met een aangepaste ERP of CRM bijvoorbeeld) snel bij tot de kosten van een professioneel ontworpen en ontwikkelde Shopify-winkel.

Marketing & Ranking op Google

Onthoud dat het bouwen van jouw Shopify-website slechts de helft van de strijd is – verkeer naar jouw website leiden is een must. Gemiddeld 43% van de verkoop van eCommerce-websites is afkomstig van Google en andere zoekmachines, dus het is zeer belangrijk om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen voor jouw meest gezochte zoekwoorden. Je moet samenwerken met een SEO-bedrijf om een ​​volledige lijst met zoekwoorden en een marketingplan voor zoekmachines te ontwikkelen.

SEO-resultaten voor e-commercewebsites

Maandelijks Shopify-abonnement: varieert van € 27 per maand. voor “Basic” tot € 289 / mnd. voor “Geavanceerd Shopify”.

Thema/Template: Shopify biedt enkele gratis basissjablonen/thema’s naast een aantal betaalbare opties. Op het moment van publicatie van dit artikel waren er in totaal 72 sjablonen beschikbaar in de themawinkel van Shopify, waarvan acht gratis.

Aanvullende ontwikkelingsbehoeften: als je extra functionaliteit hebt of extra ontwikkelingswerk nodig hebt, kan dit snel de prijs van je Shopify-webdesignproject verhogen. Een goede planning om de benodigde functionaliteit in een vroeg stadium te realiseren, kan je in de toekomst echter duizenden euro’s besparen.

Shopify Digital Marketing:

Om klanten naar jouw Shopify-winkel te krijgen, moet je deze op de markt brengen. Als full-service bureau voor webdesign, ontwikkeling en digitale marketing biedt Nedfinity al deze gerelateerde Shopify-services onder één dak, inclusief webdesign en Shopify-specifieke SEO-campagnes.

Previous ArticleNext Article
Ondernemerschap, Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *