Op zoek naar een bedrijfswagen als techneut 0

Bedrijfswagen

Ga jij als ambitieuze ondernemer aan de slag met je eigen bedrijf? Dan heb je waarschijnlijk ook vervoer nodig. Je kunt dit met je eigen auto doen, maar hoe handig is het om een speciale auto te hebben voor je bedrijf! Hier kun je vaak meer spullen in kwijt en daarnaast kun je ook nog eens reclame zetten op de wagen zelf. Ben je bijvoorbeeld een techneut die veel onderweg moet voor je werk? Dan is het fijn om goed op pad te kunnen met een bedrijfswagen voor huisbezoeken. Hiermee ga je gemakkelijk van a naar b en kun je privé en werk gescheiden houden. 

Genoeg ruimte voor spullen

In de opstartfase van je bedrijf zul je waarschijnlijk nog niet heel veel gebruik maken van een bedrijfswagen. Als eenmaal de vele afspraken op gang komen is het zeker handig om in het bezit te zijn van zo’n wagen. Misschien heb jij wel een bedrijf waarbij het noodzakelijk is om veel spullen mee te nemen. Denk aan spullen om apparatuur te fixen. Vooral als je veel huisbezoeken maakt om bijvoorbeeld naar een meterkast te kijken, dan heb je een toolbox en allerlei andere materialen bij je nodig. Het is natuurlijk wel zo fijn als je alles gemakkelijk mee kunt nemen en niet steeds hoeft na te denken hoe alles in je auto gaat passen. Vooral als je rekening moet houden met file en strikte deadlines is dit niet iets waar je tijd aan wilt verspillen. 

Welke versie is geschikt?

Maar wat voor bedrijfswagen is nou geschikt voor jouw bedrijf? Veel verschillende opties zijn mogelijk. Niet alleen de grootte, maar ook de kleur, het merk en of je bijvoorbeeld kiest tussen benzine of een elektrische auto. Het zijn allemaal keuzes waar je als bedrijf over na moet denken. Weet je dat je veel spullen zult meenemen, dan is het handig om een bedrijfswagen aan te schaffen waarbij genoeg ruimte is. Installeert jouw bedrijf alarmen bij mensen thuis? Dan zullen de spullen wat minder groot zijn en kun je kiezen voor een kleinere wagen. Zo heeft ieder bedrijf weer andere voorkeuren waar rekening mee gehouden moet worden bij het aanschaffen van zo’n wagen. 

Kopen op leasen

Wil je liever niet gelijk kopen? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan leasen. Het is begrijpelijk dat je rekening moet houden met vaste kosten en onverwachte kosten. Het kan dan een slimme keuze zijn om een bedrijfswagen te leasen in plaats van te kopen. Vind je het lastig om deze keuze te maken? Dan is het verstandig om in gesprek te gaan met adviseurs die hier veel verstand van hebben. Zo kun je de verschillende opties samen goed afwegen en een bewuste keuze maken. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je een gemakkelijke vervoersmogelijkheid hebt waarbij je kunt laten zien waarvoor je staat en wat je aanbiedt. Dit komt overigens ook professioneler over dan dat je met je eigen auto aan komt bij klanten. 

Previous ArticleNext Article
Investeren ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *