Laat je merk stralen met bedrukte giveaways tijdens het EK voetbal 0

Bedrukte Giveaways EK Voetbal

Het EK voetbal komt eraan en dat betekent dat bedrijven en fans hun steun willen tonen aan hun favoriete team. Een geweldige manier om dit te doen is door gebruik te maken van bedrukte giveaways. Deze kunnen niet alleen de teamgeest vergroten, maar ook dienen als effectieve marketinginstrumenten voor bedrijven. Hieronder hebben we een korte top 5 opgesteld ter inspiratie voor aankomend EK! 

Voetbalsjaals

Voetbalsjaals zijn een klassieke giveaway voor voetbalfans. Ze zijn niet alleen functioneel tijdens de wedstrijden, maar dienen ook als een trots symbool voor het supporten van het team. Door je bedrijfslogo op de sjaal te laten bedrukken, kun je jouw merk onder de aandacht brengen terwijl fans hun enthousiasme tonen.

Petten

Petten zijn een andere populaire giveaway tijdens sportevenementen. Bedrukte petten met het logo of de naam van het favoriete voetbalteam kunnen snel worden herkend en dragen bij aan de algemene uitstraling van de fan. Deze praktische en stijlvolle accessoires worden vaak gedragen en zorgen daarom voor langdurige zichtbaarheid van je merk.

T-shirts

Bedrukte T-shirts zijn een uitstekende keuze voor fans die hun teamspirit willen tonen. Door je bedrijfslogo op het shirt te bedrukken, geef je fans de mogelijkheid om je merk te vertegenwoordigen terwijl ze hun favoriete team aanmoedigen. T-shirts worden vaak gedragen en zorgen dus voor veel exposure tijdens het EK voetbal.

Vlaggen

Vlaggen zijn niet alleen opwindend om te zien, maar ook effectieve giveaways die de aandacht trekken. Door je bedrijfsnaam of logo op de vlag te laten bedrukken, kunnen fans jouw merk promoten terwijl ze juichen voor hun favoriete team. Of het nu in het stadion is of bij het bekijken van de wedstrijd op tv, bedrukte vlaggen creëren een feestelijke sfeer en vergroten de merkbekendheid.

Waterflessen

Tijdens het EK voetbal is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Bedrukte waterflessen met het logo van het voetbalteam zijn daarom zeer nuttige en gewaardeerde giveaways. Fans kunnen deze flessen gebruiken tijdens de wedstrijden en zo jouw merk onder de aandacht brengen, zowel binnen als buiten het stadion.

Met deze top 5 bedrukte giveaways ben je goed voorbereid op het aankomende EK voetbal! Kies de giveaway die het beste past bij jouw doelgroep en laat deze bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Online vind je veel verschillende aanbieders van relatiegeschenken en bedrukte giveaways, waaronder de populaire webshop BudgetGift.nl. Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat er mogelijk is voor de promotie van jouw logo! 

Previous ArticleNext Article
Producten en diensten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *